Week van de RIE, van 20 tot en met 24 juni 2022

Van 20 tot en met 24 juni 2022 is de jaarlijkse Week van de RI&E. Veel ondernemers zijn al begonnen met hun risico-inventarisatie en evaluatie, maar hebben deze nog niet afgerond of het is nog onvolledig. Dat is niet handig omdat de Arbeidsinspectie hierop controleert en bedrijven bij het ontbreken van een RI&E gelijk beboet. Tevens is een RI&E een geweldig hulpmiddel om uw organisatie veiliger te maken.

 

Wilt u meer weten over de RI&E gevaarlijke stoffen download dan deze whitepaper Uitgebreide RI&E Gevaarlijke stoffen voor professionals

U ontvangt tevens € 500,- korting op de Certified Chemical Safety Expert opleiding als u zich tijdens de week van RI&E inschrijft. U betaalt dan slechts € 2350,- in plaats van € 2850,- (ook voor de Summerschool editie, startdatum naar keuze). Meer informatie of direct inschrijven? Bel nu met 070 3780162.

Deel op social media:

Lees onze laatste whitepaper

Whitepaper laboratorium

Whitepaper: Werken met gevaarlijke stoffen in het laboratorium

Benieuwd wat wij kunnen doen?

Plan een gratis kennismakings gesprek in, dan bespreken we de mogelijkheden!

Misschien ook interessant voor jou.

Blijf als veiligheidsprofessional op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Welke stappen kunt u nemen om veilig te werken met gevaarlijke stoffen binnen uw organisatie?

U kunt controleren of uw organisatie op hoofdlijnen veilig werkt met gevaarlijke stoffen en of dit conform de Nederlandse en Europese wetgeving REACH gebeurt.