Alle stappen

Oplossingen

Toxic biedt concrete oplossingen voor een goed veiligheidsbeleid. Wij baseren onze aanpak op drie fundamenten: praktijkgerichte veiligheidsapplicaties, deskundig advies en gerichte opleidingen, allemaal afgestemd op jouw dagelijkse werkprocessen.

Productregistratie

Productregistratie

Met Toxic Productregistratie behoudt je controle over de veiligheid binnen je organisatie door middel van heldere werkplek Instructiekaarten en voortdurend bijgewerkte veiligheidsinformatie.

Onze deskundige redactie zorgt ervoor dat uw veiligheidsbladen altijd up-to-date zijn, conform de nieuwste REACH- en CMR-classificaties, en meer.

Blootstellingen

Toxic Blootstellingen is een gedetailleerde oplossing voor het beoordelen van blootstellingsniveaus aan chemische producten binnen jou organisatie.

Het stelt je in staat om alle relevante productinformatie en blootstellingsgegevens te registreren en actueel te houden, waardoor je een grondige risicoanalyse kunt uitvoeren en kunt voldoen aan wettelijke verplichtingen. Deze tool ondersteunt je bij het opstellen van een effectief blootstellingsregister, het inschatten van risico’s en het waarborgen van de veiligheid van je werknemers

Blootstellingen Toxic
Toxic Maatregelen

Maatregelen

Toxic Maatregelen biedt een uitgebreide aanpak voor het effectief communiceren van veiligheidsinformatie en -maatregelen binnen je organisatie. 

Het stimuleert bewustwording over de risico’s van chemische producten en versterkt de veiligheidscultuur door middel van duidelijke, actuele informatie en goede voorlichting.

Chemiekaarten

Toxic Chemiekaarten voorziet in betrouwbare informatie over chemische stoffen, essentieel voor veilig werken en handelen bij calamiteiten. Het biedt gevalideerde gegevens over gevaren en veiligheidsmaatregelen van enkelvoudige stoffen, gecontroleerd door experts.

Beschikbaar in boekvorm en online, inclusief werkplek Instructiekaarten voor praktisch gebruik.

Toxic chemiekaarten
E-Data

E-Data

Veel mensen die verantwoordelijk zijn voor veiligheid, krijgen nu ook te maken met duurzaamheid. Zeker nu er nieuwe rapportage eisen zijn vanuit Europa, moeten organisaties meer duurzaamheidsinformatie ontsluiten en meer vragen van hun klanten beantwoorden. 

E- data geeft je diepgaand inzicht in de milieu-impact van jouw producten en processen. En nog belangrijker: met E-data kan je weloverwogen duurzame keuzes maken en verbetermogelijkheden in kaart brengen.

Opleidingen

Toxic biedt een scala aan opleidingen, waaronder de Certified Chemical Safety Expert (CCSE®) cursus, E-learning modules en CCSE On Demand, om professionals te voorzien van diepgaande kennis en vaardigheden op het gebied van chemische veiligheid en wetgeving. 

Deze flexibele opleidingsmogelijkheden zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een breed scala aan leerstijlen en schema’s, en bieden praktische, toepasbare inzichten voor het verbeteren van de veiligheid op de werkvloer.

Toxic Elearning
Werkers overleg met laptop

Advisering

Toxic biedt gespecialiseerde advisering over veilig werken met chemische producten.

Ons team van ervaren adviseurs helpt je bij complexe veiligheidsvraagstukken, zoals metingen, organisatieschouw, of verificatie van blootstellingsschattingen, om de meest effectieve veiligheidsmaatregelen te implementeren

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Toxic nieuwsbrief en krijg gratis toegang tot boeiende webinars, whitepapers en het allerlaatste nieuws!