Over ons

Toxic, jouw sparringpartner in de wereld van chemische veiligheid. Onze missie is het creëren van een veiligere werkomgeving voor iedereen die in aanraking komt met chemische producten. 

Wij geloven dat kennis de sleutel is tot het veilig omgaan met gevaarlijke stoffen en wij zijn er om die kennis met je te delen.

Certified Chemical Safety Expert (CCSE®) opleiding
Veilig werken

Wij nemen onze
missie serieus

Elk jaar worden er duizenden mensen ziek worden door het werken met chemische producten op hun werkplek. Deze producten zijn onmisbaar in ons dagelijks leven en in talloze industrieën, maar de veiligheid en gezondheid van werknemers moeten altijd voorop staan. 

Bij Toxic zijn we trots op onze diepgaande expertise in chemische veiligheid. Ons team bestaat uit ervaren professionals die niet alleen uitgebreide kennis hebben van chemische producten, maar ook van de wet- en regelgeving die deze industrie reguleert. Wij begrijpen de complexiteit en de uitdagingen waar je bedrijf mee te maken heeft en zijn toegewijd aan het bieden van praktische, begrijpelijke oplossingen.

Persoonlijk en
op maat gemaakt

We bieden een breed scala aan diensten, van advies en training tot ondersteuning bij het implementeren van veiligheidsprotocollen in uw bedrijf. Ons doel is om je te helpen bij het beheren van chemische risico’s op een manier die niet alleen voldoet aan de wettelijke vereisten, maar ook bijdraagt aan de gezondheid en veiligheid van uw medewerkers.

Onze aanpak is persoonlijk en op maat gemaakt. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, en daarom passen we onze diensten aan jouw specifieke behoeften aan. Of je nu een klein bedrijf bent dat net begint met het werken met chemische producten of een grote multinational met complexe chemische processen, wij staan klaar om je te ondersteunen.

Bij Toxic zetten we ons in voor voortdurende verbetering en innovatie. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en best practices in de industrie om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke service krijgen. Jouw veiligheid is onze prioriteit, en we werken er hard aan om ervoor te zorgen dat je met vertrouwen en kennis van zaken kunt werken.

Werken met gevaarlijke stoffen

"Veiligheid in de omgang met chemische producten is geen keuze, het is een verantwoordelijkheid die we allemaal delen."

Toxic is onderdeel van
Sdu en Levebvre Sarrut

Sdu is het innovatiepartner voor bedrijven en professionals in de juridische, fiscale, en publieke sector en bedrijfsleven. Met meer dan 200 jaar ervaring en als onderdeel van het internationale netwerk Lefebvre Sarrut, heeft Sdu uitgebreide kennis van ontwikkelingen en behoeften in het juridische en fiscale werkveld. Wij ontwikkelen producten en diensten in co-creatie met onze klanten, waardoor zij kunnen innoveren en succesvol kunnen zijn, zowel nu als in de toekomst.

Toxic werkt internationaal samen met binnen de groep van Lefebvre Sarrut, adviseurs en bedrijven die een voortrekkersrol spelen in het veilig werken met chemische producten. Zo willen wij het bewustzijn in de markt vergroten en in Europa een coalitie voor verandering smeden.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Toxic nieuwsbrief en krijg gratis toegang tot boeiende webinars, whitepapers en het allerlaatste nieuws!