Toxic Chemiekaarten​

Werk je met chemische stoffen? Dan weet je hoe belangrijk het is om exact te begrijpen wat deze stoffen zijn en welke risico’s ze met zich meebrengen.

Met Toxic Chemiekaarten heb je alle essentiële informatie over enkelvoudige chemische stoffen binnen handbereik.

Chemiekaarten online en offline
Ervaren adviseurs
Advisering op maat
CCSE on demand

Betrouwbaarheid
door ervaring

Al meer dan 30 jaar zijn Toxic Chemiekaarten dé standaard voor accurate en betrouwbare chemische informatie, voortdurend geüpdatet om de meest actuele gegevens te garanderen.

Wetenschappelijke
grondigheid

Elke kaart biedt uitgebreide details over meer dan 1400 stoffen, onderbouwd met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en wettelijke normen voor jouw veiligheid.

Toxic
online platform

De vertrouwde inhoud van Chemiekaarten is nu verrijkt met de handige functionaliteiten van het Toxic online platform, inclusief aanpasbare Werkplek Instructiekaarten.

Samenwerken
en efficiëntie

Vergemakkelijk kennisdeling binnen jouw team en optimaliseer de rapportageprocessen door cruciale chemische data eenvoudig online te delen en te exporteren naar Excel.

Veiligheid en kennis
binnen handbereik

In de wereld van chemische stoffen is het essentieel om te weten waarmee je werkt.

Toxic Chemiekaarten biedt jou diepgaande en betrouwbare informatie over enkelvoudige chemische stoffen. Zo ben je altijd op de hoogte van de eigenschappen en risico’s, wat onmisbaar is voor veilig en verantwoord gebruik.

Bij Toxic begrijpen we hoe cruciaal accurate en actuele informatie is als je met chemische stoffen werkt. Daarom voorzien onze Chemiekaarten je van alle noodzakelijke details om veilig aan de slag te gaan. Van preventiemaatregelen tot noodprocedures, onze kaarten zijn jouw betrouwbare bron in elke situatie. De Toxic Chemiekaarten zijn al meer dan 30 jaar een gevestigde naam in de chemische industrie. Onze laatste editie, volledig herzien en geüpdatet, bevat de meest recente wetenschappelijke inzichten en voldoet aan de huidige wettelijke normen. Zo garanderen we dat de informatie die je ontvangt niet alleen grondig is, maar ook volledig betrouwbaar.

Toxic brochure

Jouw gids in chemie,
nu ook online

Onze dienstverlening stopt niet bij het leveren van fysieke kaarten. De Toxic online omgeving breidt deze waardevolle informatie uit met digitale toegankelijkheid en interactieve functies. Pas informatie aan de behoeften van jouw organisatie aan, deel essentiële gegevens met collega’s en stel gerichte rapportages samen, allemaal binnen handbereik.

Met Toxic Chemiekaarten ben je altijd een stap voor op het gebied van chemische veiligheid. Of je nu dagelijks met chemische stoffen werkt of ze slechts af en toe tegenkomt, onze uitgebreide en toegankelijke informatie is jouw sleutel tot een veiligere werkomgeving.

"Als jij niet weet dat stoffen risico’s met zich meebrengen, handel je daar ook niet naar''

Ronald Schoenmakers – HSE-specialist (Health Safety and Environment)

Meer weten over
Toxic Chemiekaarten?

Heb je vragen over de Toxic Chemiekaarten, of wil je meer weten? Stuur ons een bericht. Liever iemand direct spreken? Het Toxic team staat klaar om je te helpen op 070 – 378 01 62.