Advisering​

Op zoek naar een manier om jouw veiligheidsuitdagingen aan te pakken? Toxic biedt de oplossing met onze deskundige advisering. Ons team van experts staat klaar om jou te begeleiden bij elke stap, of het nu gaat om het naleven van complexe regelgeving of het optimaliseren van jouw werkprocessen voor maximale veiligheid.
Certified Chemical Safety Expert (CCSE®) opleiding
Ervaren adviseurs
Advisering op maat

Ervaren
adviseurs

Toxic beschikt over een team van deskundige adviseurs met uitgebreide kennis over veilig werken met chemische producten, die je kunnen helpen bij complexe aspecten van jouw veiligheidsbeleid.

Advisering
op maat

Het Toxic team biedt eerst gratis advies bij vragen over chemische producten om je te helpen een weloverwogen beslissing te nemen, en kan vervolgens verdere ondersteuning bieden bij het ontwikkelen en uitvoeren van je veiligheidsbeleid.

Wettelijke
compliance

Toxic helpt bij het navigeren door de wettelijke verplichtingen die jouw organisatie moet naleven, door twijfels weg te nemen en helderheid te bieden over de classificatie en risico’s van chemische producten.

Brede
ondersteuning

Of het nu gaat om het uitvoeren van metingen, het opstellen van Safety Data Sheets (SDS’en), of het adviseren over andere veiligheidsvraagstukken, Toxic biedt brede ondersteuning om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Deskundig advies
voor jouw team

Wil je de veiligheid binnen jouw organisatie naar een hoger plan tillen? Toxic is dé partner die je zoekt. Met ons team van doorgewinterde experts bieden we niet alleen advies, maar ook concrete oplossingen voor al jouw veiligheidsvraagstukken. 

Of het nu gaat om het ontrafelen van ingewikkelde regelgeving of het verbeteren van je werkprocessen voor optimale veiligheid, wij staan voor je klaar.

Werkers overleg met laptop
Toxic brochure

Experts aan jouw zijde

Stap vol vertrouwen de toekomst in met de steun van Toxic’s deskundige adviseurs. Onze specialisten, met hun uitgebreide expertise op het gebied van veilig omgaan met chemische stoffen, navigeren je door het doolhof van veiligheidsnormen en -beleid.

Bij Toxic ben je verzekerd van een partner die je door alle veiligheidsuitdagingen heen loodst. Van gedetailleerde risicoanalyses en organisatorische evaluaties tot het naleven van de geldende wet- en regelgeving. We zijn er om jouw veiligheidsbeleid niet alleen te versterken maar ook te personaliseren, zodat het naadloos aansluit bij de specifieke eisen en wensen van jouw organisatie.

"Veiligheid is geen product, maar een proces. Het is de kunst van het creëren van een omgeving waarin risico's herkend, begrepen en beheerst worden. Bij Toxic, maken we van die kunst onze missie."

Meer weten
over advisering?

Ontdek de impact van onze adviseurs met een vrijblijvend gesprek en zie direct wat wij voor jouw werkvloer kunnen betekenen. Heb je vragen of wil je meer weten? Liever iemand direct spreken? Het Toxic team staat klaar om je te helpen op 070 – 378 01 62.