Vragen over Toxic 2.0

Laat je inspireren met het laatste nieuws.

Deel op social media:

Lees onze laatste whitepaper

CMR-stoffen en de vervangingsplicht

Gevaarlijke stoffen kunnen de veiligheid en gezondheid bedreigen van mensen die ermee werken. Daarom stelt de arbowetgeving er allerlei eisen aan. Voor kankerverwekkende, mutagene en voor de voortplanting schadelijke stoffen, de CMR-stoffen, gelden aanvullende regels. Hoe herken je CMR-stoffen, wat zijn die extra regels, wat is de vervangingsplicht en hoe doe je dat?

Benieuwd wat wij kunnen doen?

Plan een gratis kennismakings gesprek in, dan bespreken we de mogelijkheden!

1. Is Toxic 2.0 een SaaS oplossing, waarbij wij inloggen in een bij jullie gehoste applicatie, of moeten we zelf een webapplicatie gaan hosten?

De webapplicatie wordt gehost door Sdu/Toxic.

2. Is de nieuwe Toxic online omgeving veilig? 

Toxic is een online webbased dienst voor het beheren en actueel houden van onder meer de veiligheidsinformatiebladen. Er hoeft niets geïnstalleerd te worden om met Toxic te werken. De site is gebouwd en wordt gehost door Sdu/Toxic en werkt met SSL. Inloggen is op basis wachtwoord beveiliging. Zie verder onze beveiliging sheet.

3. Als we overgaan naar de nieuwe versie, kunnen we onze huidige versie blijven gebruiken?

De oude versie blijft nog even actief maar ons advies is om de nieuwe versie te gebruiken zodra uw omgeving in Toxic 2.0 geüpload is. Anders moet u zelf alles in twee versies bijhouden. Wanneer uw persoonlijke data is overgezet krijgt u van ons bericht en kunt u meteen in het nieuwe Toxic werken.

4. Is er ondersteuning bij het werken met de nieuwe versie Toxic 2.0? 

Het nieuwe Toxic 2.0 is gebruikersvriendelijker dan de oude versie. Maar er zijn wel wijzigingen. Wij hebben daarom in januari 2016 webinars ingepland en tegen die tijd ook instructievideo’s voor u op de site geüpload. Daarnaast zijn wij altijd bereid om zo snel mogelijk langs te komen om u uitleg te geven.

Misschien ook interessant voor jou.

Blijf als veiligheidsprofessional op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Welke stappen kunt u nemen om veilig te werken met gevaarlijke stoffen binnen uw organisatie?

U kunt controleren of uw organisatie op hoofdlijnen veilig werkt met gevaarlijke stoffen en of dit conform de Nederlandse en Europese wetgeving REACH gebeurt.