Veel interactie tijdens Kennissessie Luchtvaart Schiphol 5 oktober 2017

Laat je inspireren met het laatste nieuws.

Deel op social media:

Lees onze laatste whitepaper

CMR-stoffen en de vervangingsplicht

Gevaarlijke stoffen kunnen de veiligheid en gezondheid bedreigen van mensen die ermee werken. Daarom stelt de arbowetgeving er allerlei eisen aan. Voor kankerverwekkende, mutagene en voor de voortplanting schadelijke stoffen, de CMR-stoffen, gelden aanvullende regels. Hoe herken je CMR-stoffen, wat zijn die extra regels, wat is de vervangingsplicht en hoe doe je dat?

Benieuwd wat wij kunnen doen?

Plan een gratis kennismakings gesprek in, dan bespreken we de mogelijkheden!

Knipsel28

Afgelopen donderdag 5 oktober heeft er een Toxic kennissessie Luchtvaart plaatsgevonden. De deelnemers vertegenwoordigde het hele chemische veiligheidsumfeld op Schiphol. Naast de veiligheidsprofessionals die in de luchtvaart werkzaam zijn waren er ook deelnemers van de: onderzoeksraad, vereniging voor luchtvaart technici en handhaving BRZO van de provincie aanwezig. 

Er was veel interactie en na afloop zijn er nog wat zaken, buiten het programma om, extra toegelicht voor een geïnteresseerde groep deelnemers. 

Onderstaand kunt u de gegeven presentaties downloaden:

Misschien ook interessant voor jou.

Blijf als veiligheidsprofessional op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Welke stappen kunt u nemen om veilig te werken met gevaarlijke stoffen binnen uw organisatie?

U kunt controleren of uw organisatie op hoofdlijnen veilig werkt met gevaarlijke stoffen en of dit conform de Nederlandse en Europese wetgeving REACH gebeurt.