SAFETY&HEALTH@WORK

Toxic aanwezig op Safety&Health@Work 2024: ‘Veiligheid in transitie’

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat wij dit jaar aanwezig zullen zijn op de Safety&Health@Work beurs 2024. Dit evenement vindt plaats op 2 en 3 oktober in Rotterdam Ahoy en wordt georganiseerd in samenwerking met het NVVK Veiligheidscongres. Het thema van dit jaar, “Veiligheid in transitie”, belooft een diepgaande verkenning van de nieuwste trends en innovaties op het gebied van veiligheid op de werkplek.

Waarom het bezoeken van Safety&Health@Work belangrijk is

Safety&Health@Work 2024, gecombineerd met het NVVK Veiligheidscongres, biedt een uniek platform waar theorie en praktijk samenkomen. Het evenement is bedoeld voor safety-professionals die zich willen verdiepen in de actuele vraagstukken en uitdagingen binnen hun vakgebied. Deze beurs wordt bezocht door meer dan 3.000 directieleden, veiligheidsdeskundigen, preventiemedewerkers, ARBO-specialisten, facility managers, QSHE-managers, inkopers, HR-functionarissen en brandpreventie medewerkers. Het is dé plek waar zij de laatste kennis opdoen en de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van gezond en veilig werken ontdekken. De beurs biedt een scala aan informatieve presentaties, interactieve sessies en netwerkmogelijkheden.

Bezoek Toxic op stand 4009

Bij Toxic zetten we ons in voor het creëren van veilige werkplekken, vooral bij het werken met chemische producten. Wij nodigen alle bezoekers van Safety&Health@Work van harte uit om onze stand, nummer 4009, te bezoeken. Onze experts zijn aanwezig om onze oplossingen te presenteren en om waardevol advies te geven over het verbeteren van de veiligheid op de werkvloer.

Wat kun je verwachten van Safety&Health@Work 2024?

  1. Informatieve presentaties: Leer over de nieuwste ontwikkelingen en technologieën die de veiligheid op de werkplek kunnen verbeteren.
  2. Netwerkmogelijkheden: Maak contact met andere professionals in de veiligheidssector en breid uw netwerk uit.
  3. Interactieve demonstraties: Bekijk onze producten en oplossingen in actie en ontdek hoe ze kunnen bijdragen aan een veiligere werkomgeving.
  4. Deskundig advies: Onze specialisten staan klaar om uw vragen te beantwoorden en je te voorzien van advies op maat.

Safety&Health@Work 2024 is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die betrokken is bij de veiligheid op de werkplek. Of je nu een veiligheidsprofessional, bedrijfseigenaar of simpelweg geïnteresseerd bent in veilige werkplekken, dit evenement biedt waardevolle inzichten en praktische oplossingen.

Praktische informatie over Safety&Health@Work 2024

Bezoek de officiële Safety&Health@Work website voor meer informatie en om je aan te melden. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze stand en samen te werken aan een veiligere toekomst.

Deel op social media:

Whitepaper: Impactvolle veiligheidscommunicatie: Hoe veilig gedrag te stimuleren en organiseren

Misschien ook interessant voor jou.

Blijf als veiligheidsprofessional op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.