TNO Implementeren maatregelen gevaarlijke stoffen

Laat je inspireren met het laatste nieuws.

Deel op social media:

tno_logo_zwart_400

Om de blootstelling aan gevaarlijke stoffen op een effectieve manier aan te pakken, zijn een goede inventarisatie en het kiezen van de juiste maatregelen volgens de STOP-strategie essentieel. Daarna is een borging in de organisatie en regelmatige updates en onderhoud noodzakelijk om blijvend gezond en veilig te kunnen werken. Hieronder zetten we verschillende tools op een rijtje die helpen in dit proces. Maar voordat we daar naartoe gaan een uitstapje naar een andere belangrijke factor die invloed heeft op het implementeren van maatregelen tegen gevaarlijke stoffen: het gedrag van mensen.

Lees meer

Bekijk ook de nieuwe online oplossing van Toxic om de juiste maatregelen te treffen -> Toxic Maatregelen

Lees onze laatste whitepaper

Praktijkreeks: Vervangingsbeleid in de praktijk bij Waterschap Zuiderzeeland

Vervanging van CMR-producten is een lastig vraagstuk. Het Waterschap Zuiderzeeland zette enige jaren geleden een vervangingsbeleid op voor CMR-houdende producten. Lees in deze praktijkreeks alles over hun pragmatische en breed gedragen aanpak. Mooie inspratie om zelf ook aan de slag te gaan met jouw vervangingsbeleid!

Benieuwd wat wij kunnen doen?

Plan een gratis kennismakings gesprek in, dan bespreken we de mogelijkheden!

Misschien ook interessant voor jou.

Blijf als veiligheidsprofessional op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Welke stappen kunt u nemen om veilig te werken met gevaarlijke stoffen binnen uw organisatie?

U kunt controleren of uw organisatie op hoofdlijnen veilig werkt met gevaarlijke stoffen en of dit conform de Nederlandse en Europese wetgeving REACH gebeurt.