Recycle database EU dreigt vol te stromen met nutteloze data

Laat je inspireren met het laatste nieuws.

Deel op social media:

data47430291-2be430

Ik denk dat iedereen wel eens een plan heeft gezien en gedacht: Goed idee, maar zo werkt het niet. Dat heb ik bij het plan van de EU om bedrijven te verplichten elk onderdeel van een product waarin ‘zeer zorgwekkende stoffen’ zitten, te registreren in een database. Op zich snap ik het, zo blijf je die stoffen volgen. Maar het is heel veel werk voor een database die vol komt met overbodige informatie.

Lees meer

PS: een dabase met alle wettelijke verplichte informatie is al te verkrijgen namelijk Toxic Safety Solution en we houden deze ook nog eens voor u bij.  

 

Lees onze laatste whitepaper

Praktijkreeks: Vervangingsbeleid in de praktijk bij Waterschap Zuiderzeeland

Vervanging van CMR-producten is een lastig vraagstuk. Het Waterschap Zuiderzeeland zette enige jaren geleden een vervangingsbeleid op voor CMR-houdende producten. Lees in deze praktijkreeks alles over hun pragmatische en breed gedragen aanpak. Mooie inspratie om zelf ook aan de slag te gaan met jouw vervangingsbeleid!

Benieuwd wat wij kunnen doen?

Plan een gratis kennismakings gesprek in, dan bespreken we de mogelijkheden!

Misschien ook interessant voor jou.

Blijf als veiligheidsprofessional op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Welke stappen kunt u nemen om veilig te werken met gevaarlijke stoffen binnen uw organisatie?

U kunt controleren of uw organisatie op hoofdlijnen veilig werkt met gevaarlijke stoffen en of dit conform de Nederlandse en Europese wetgeving REACH gebeurt.