Nominatie Mark Overeijnder, Kwaliteitsmanager Jetsupport Group Genomineerd voor Veiligheidsprofessional van het jaar

Laat je inspireren met het laatste nieuws.

Deel op social media:

Vandaag is de laatste van de drie genomineerden voor de prijs Veiligheidsprofessional van het Jaar 2016 bekend gemaakt. Het is Mark Overeijnder, de kwaliteitsmanager bij Jetsupport Group.

Het Toxic Team heeft de nominatie aan de heer Overeijnder uitgereikt omdat Mark veiligheid al jaren lang hoog in het vaandel heeft staan en daar al jaren lang actief beleid op maakt. Hiermee vervult JetSupport een koploperspositie binnen de Luchtvaart.

Mark geeft aan ‘we hebben deze nominatie met zijn allen verdiend’. Ton van Deursen, CEO, vult aan ‘we zijn er op gericht dat onze maatregelen effect sorteren in de praktijk’.

Namens het Toxic Team feliciteren we iedereen bij JetSupport.

Lees onze laatste whitepaper

Praktijkreeks: Vervangingsbeleid in de praktijk bij Waterschap Zuiderzeeland

Vervanging van CMR-producten is een lastig vraagstuk. Het Waterschap Zuiderzeeland zette enige jaren geleden een vervangingsbeleid op voor CMR-houdende producten. Lees in deze praktijkreeks alles over hun pragmatische en breed gedragen aanpak. Mooie inspratie om zelf ook aan de slag te gaan met jouw vervangingsbeleid!

Benieuwd wat wij kunnen doen?

Plan een gratis kennismakings gesprek in, dan bespreken we de mogelijkheden!

Misschien ook interessant voor jou.

Blijf als veiligheidsprofessional op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Welke stappen kunt u nemen om veilig te werken met gevaarlijke stoffen binnen uw organisatie?

U kunt controleren of uw organisatie op hoofdlijnen veilig werkt met gevaarlijke stoffen en of dit conform de Nederlandse en Europese wetgeving REACH gebeurt.