Nominatie Bosch: Veiligheidsprofessional 2016

Pierre Nouws, ‎coördinator fire & security services bij Bosch in Tilburg, is als tweede genomineerd voor de titel veiligheidsprofessional van het jaar en heeft de nominatie vandaag uitgereikt gekregen. Hij was verrast. Zijn reactie op de nominatie was ‘ik ben trots op deze nominatie en trots dat elke collega op het eind van de dag weer veilig naar huis gaat’.  

 Nominatie verdiend

Het Toxic Team heeft de prijs uitgereikt aan de heer Nouws omdat hij zich al jaren inzet voor veiligheid . Dit jaar is door de jury vooral gekeken of de veiligheidsprofessional het verschil maakt op de werkvloer. Hieraan voldoet de heer Nouws. Dit door specifieke informatie over de chemische producten naar de werkvloer per ruimte/ werkplek te communiceren. Deze aandacht voor het personeel verdient een nominatie.

 Uitreiking van de prijs

 Michel Coene van de Gemeente Leiden is op 19 mei al eerder genomineerd. Twee genomineerden zijn bekend. In totaal zijn er drie genomineerden. De laatste genomineerde wordt op 20 juni 2016 bekend gemaakt. De uiteindelijke winnaar wordt op 3 november 2016 bekend gemaakt tijdens het Toxic On Tour event in het wereldmuseum Rotterdam. 

Deel op social media:

Whitepaper: Impactvolle veiligheidscommunicatie: Hoe veilig gedrag te stimuleren en organiseren

Misschien ook interessant voor jou.

Blijf als veiligheidsprofessional op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.