website-afbeelding_huid

NIEUW de Toxic® blootstellingsdraaischijf Huid

Er is een aantal (gratis) modellen om de mate van blootstelling aan stoffen in te schatten denk aan ECETOC-TRA 2 & 3, ART, Stoffenmanager, MEASE, etc. EMKG uit Duitsland is een blootstellingmodel welke wij voor u hebben geselecteerd, vertaald en gratis ter beschikking stellen. Het betreft blootstellingen via de huid en via de lucht door inademen. Gebruik deze nieuwe gratis Toxic EMKG draaischijven en bepaal welke beschermingsmaatregelen niveau’s u moet treffen.

Deze uitkomsten en bescheringsmatregelen kunt u per werkplek vermelden en tonen in rapportages via Toxic Safety Solution.

De EMKG draaischijven zijn een REACH 1 tier tool, gemakkelijk te hanteren en praktisch in gebruik met een duidelijke Nederlandse handleiding met beschermingsmaatregelen die u kunt downloaden. Maak gebruik van deze gratis service van Toxic om uw medewerkers goed te beschermen. Download de handleiding alvast via de link in de bevestigingsmail als u de schijf aanvraagt, de schijf zelf krijgt u per post toegestuurd. 

Bestel gratis blootstellingsdraaischijf Huid en de handleiding

Let op: daadwerkelijk blootstelling meten heeft altijd de voorkeur boven het schatten via blootstellingsmodellen. 

 

Deel op social media:

Risicovolle stoffen in het MKB, een veilige weg naar beheer

Risicovolle stoffen in MKB, een veilige weg naar beheer

Misschien ook interessant voor jou.

Blijf als veiligheidsprofessional op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.