Iesja Westerbeek, voor een veiligere werkvloer

iesja 2

“Je kunt ons zien als sparringspartner voor bedrijven die met chemische producten werken”, zegt Iesja Westerbeek, hoofd redactie bij Toxic. Klanten nemen bij het in Den Haag gevestigde bedrijf geen ‘kale licentie’ voor de software af, maar worden ook met toelichting en advies bijgestaan.

Bedrijven kunnen bij Toxic een abonnement afsluiten voor een softwaremodule die hen ondersteunt bij het veilig werken met chemische producten en gevaarlijke stoffen. “Zie het als een winkelwagentje, waarin klanten producten kunnen toevoegen. De productinformatie vertalen wij naar een werkplekinstructiekaart, zodat elke medewerker op de hoogte is hoe je met een product moet werken. Ook kunnen klanten met de software inventariseren welk product ze op welke locatie gebruiken en kunnen ze een wettelijk stoffenregister voor de inspectie genereren. Sinds kort bieden wij ook blootstellingsschattingen aan. Het is dus een totaalpakket.” Binnen Sdu is Toxic  een zelfstandig team, dat zich inzet voor het verbeteren van chemische veiligheid. “Onze missie is te werken aan een wereld waarin werk geen levens meer kost. Dát is onze drijfveer. We maken de werkvloer samen met de klant veiliger.”

Lees het interview 

Deel op social media:

Lees onze laatste whitepaper

Whitepaper laboratorium

Whitepaper: Werken met gevaarlijke stoffen in het laboratorium

Benieuwd wat wij kunnen doen?

Plan een gratis kennismakings gesprek in, dan bespreken we de mogelijkheden!

Misschien ook interessant voor jou.

Blijf als veiligheidsprofessional op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Welke stappen kunt u nemen om veilig te werken met gevaarlijke stoffen binnen uw organisatie?

U kunt controleren of uw organisatie op hoofdlijnen veilig werkt met gevaarlijke stoffen en of dit conform de Nederlandse en Europese wetgeving REACH gebeurt.