En de Winnaar is….. Michel Coene

Michel Coene, preventiemedewerker van de gemeente Leiden, is de winnaar geworden en mag zich een jaar lang veiligheidsprofessional 2016-2017 noemen. De prijsuitreiking heeft vandaag tijdens Toxic on Tour plaats gevonden. 

Hij mocht als genomineerde al gratis de CCSE opleiding volgen. Maar heeft nu ook de wisseltrofee, winnaarscertificaat en een goede fles champagne in ontvangst mogen nemen.

Wendy Kooistra Manager, Team Ondersteuning Beheer Gemeente Leiden en Ruud Lijnzaat, wagenparkbeheerder Gemeente Leiden waren als management ook zeer verheugd. Mevrouw Kooistra geeft aan:  ‘Dit geeft aan dat voor Gemeente Leiden veiligheid van haar medewerkers belangrijk is en dat er daadwerkelijk een verschil op de werkvloer wordt gemaakt’.  

Uitslag

Diegene die gestemd hebben konden op de site de profielen van de genomineerden zien. Veruit de meeste stemmen van de bezoekers van Toxic.nl zijn naar Michel Coene gegaan. Pierre Nouws, coördinator fire & security services – Bosch Transmission Technology B.V en Mark Overeijnder, kwaliteitsmanager – Jetsupport Group waren de andere genomineerden.

Prijs verdiend

Het Toxic Team vindt dat Michel Coene de prijs verdiend heeft. Als preventiemedewerker heeft hij zich zeer actief inzet voor veiligheid op de werkvloer. De heer Coene gaat in gesprek met zijn collega’s over de chemische producten die worden gebruikt, en de wijze van opslag en toepassing.

De prijs komt je toe, nogmaals gefeliciteerd!!!

 

 

Deel op social media:

Risicovolle stoffen in het MKB, een veilige weg naar beheer

Risicovolle stoffen in MKB, een veilige weg naar beheer

Misschien ook interessant voor jou.

Blijf als veiligheidsprofessional op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.