Toxic webinars

Bij Toxic geloven we in de kracht van delen. Onze webinars zijn een podium voor kennis, innovatie en praktische inzichten in de wereld van veilige werken met chemische producten.

We organiseren deze online sessies omdat we willen dat iedere professional, waar ook ter wereld, toegang heeft tot de meest actuele en relevante informatie.

Toxic instructievideo
E-learning Toxic

Een brug tussen
theorie en praktijk

De onderwerpen van onze webinars variëren van de nieuwste regelgeving en compliance vraagstukken tot praktische sessies over veilige werken met chemische producten. Elke webinar is zorgvuldig samengesteld door experts in het veld en biedt niet alleen diepgaande analyses, maar ook praktische tips die direct in de praktijk toegepast kunnen worden. We zien onze webinars als een brug tussen theorie en praktijk, een kans om te leren van de besten en om vragen te stellen die jouw dagelijkse werk beïnvloeden. Het is onze missie om jouw kennis te verrijken en je te ondersteunen in jouw professionele ontwikkeling.

Ontdek ons aanbod en schrijf je in voor een van onze aankomende webinars.

Nu ook: CCSE® Certified Chemical Safety Expert opleiding on demand

Geïnspireerd door onze webinars en wil je meer weten over de impact van chemische producten waarmee jij of jouw collega’s werken? Heb je behoefte aan praktische en toepasbare kennis over chemische veiligheid en de bijbehorende wetgeving?

Heb jij door een drukke agenda geen tijd om 4 dagen in een klaslokaal te zitten? Volg dan de opleiding Certified Chemical Safety Expert® CCSE® nu volledig online.

CCSE on demand

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Toxic nieuwsbrief en krijg gratis toegang tot boeiende webinars, whitepapers en het allerlaatste nieuws!