Uitstoot van zeer zorgwekkende stoffen bij afvalbedrijven onduidelijk, verder onderzoek in opdracht provincie Fryslân nodig

Laat je inspireren met het laatste nieuws.

Deel op social media:

201908307701

Bij 28 afvalbedrijven in Fryslân is nog onduidelijk of er bij de afvalverwerking zogeheten zeer zorgwekkende stoffen vrijkomen (ZZS).

Bij 28 afvalbedrijven in Fryslân is nog onduidelijk of er bij de afvalverwerking zogeheten zeer zorgwekkende stoffen vrijkomen (ZZS). Daarvoor is nader onderzoek nodig, zegt gedeputeerde Douwe Hoogland. Pas dan kunnen de risico’s voor mens en milieu worden beoordeeld, staat in een rapportage van milieudienst FUMO.

Lees meer

Lees onze laatste whitepaper

Praktijkreeks: Vervangingsbeleid in de praktijk bij Waterschap Zuiderzeeland

Vervanging van CMR-producten is een lastig vraagstuk. Het Waterschap Zuiderzeeland zette enige jaren geleden een vervangingsbeleid op voor CMR-houdende producten. Lees in deze praktijkreeks alles over hun pragmatische en breed gedragen aanpak. Mooie inspratie om zelf ook aan de slag te gaan met jouw vervangingsbeleid!

Benieuwd wat wij kunnen doen?

Plan een gratis kennismakings gesprek in, dan bespreken we de mogelijkheden!

Misschien ook interessant voor jou.

Blijf als veiligheidsprofessional op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Welke stappen kunt u nemen om veilig te werken met gevaarlijke stoffen binnen uw organisatie?

U kunt controleren of uw organisatie op hoofdlijnen veilig werkt met gevaarlijke stoffen en of dit conform de Nederlandse en Europese wetgeving REACH gebeurt.