Ontmoet ons op het Jaarcongres Industriële Veiligheid 2024

Op 25 januari 2024 is het zover: de 20ste editie van het Jaarcongres Industriële Veiligheid. Wij van Toxic zijn trots om deel uit te maken van dit belangrijke evenement in onze branche. We nodigen je van harte uit om ons te bezoeken bij onze stand, nummer 48, en deel te nemen aan onze workshop.

Een nieuwe kijk op industriële veiligheid

Dit jubileumjaar van het congres benadrukt de noodzaak van een evenwichtige benadering van veiligheidsprocedures en de menselijke factor binnen de industriële sector. Wij van Toxic begrijpen dat de uitdagingen van het naleven van veiligheidsregels in een snel veranderende wereld vragen om een realistische en flexibele aanpak.

Workshop Toxic: wat is mijn inspanningsplicht bij het vervangen van CMRS stoffen?

Deze sessie, geleid door onze eigen Edwin Ferdinandus (Senior Accountmanager bij Toxic) in samenwerking met Bob Corton (Business Development Manager bij Soudal), zal diepgaande inzichten bieden in het vervangen van gevaarlijke stoffen door veiligere alternatieven. In onze workshop bespreken wij de voordelen van het vervangen van CMRS-stoffen, waaronder een vermindering van gezondheidsrisico’s en een positieve impact op het milieu. Wij delen onze expertise over hoe jouw bedrijf dit proces het beste kan aanpakken en effectief kan samenwerken met leveranciers voor de beste resultaten.

Dit jubileumjaar belooft een bijzondere editie te worden met waardevolle inzichten van experts, netwerkmogelijkheden en de nieuwste veiligheidstechnologieën en -strategieën. Bezoek ons bij stand nummer 48 en neem deel aan onze inspirerende workshop. Voor meer informatie over het congres en onze sessie, bezoek hier de website.

Wij kijken uit naar jouw komst op 25 januari bij het Jaarcongres Industriële Veiligheid. Samen maken we een positieve impact op de industriële veiligheid!

Whitepaper: Het veiligheidsinformatieblad (VIB)

Ontdek hoe je voldoet aan de nieuwste eisen voor het Veiligheidsinformatieblad (VIB) en de UFI-code, essentieel voor veilig werken met chemische producten.

Deel op social media:

Whitepaper: Impactvolle veiligheidscommunicatie: Hoe veilig gedrag te stimuleren en organiseren

Misschien ook interessant voor jou.

Blijf als veiligheidsprofessional op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.