NIEUW Toxic Whitepaper Het coronavirus en de coronacrisis met stappenplan

Laat je inspireren met het laatste nieuws.

Deel op social media:

VOORKNT

Speciaal voor veiligheidsprofessionals zoals veiligheidskundigen en arbeidshygiënisten heeft Toxic een whitepaper gemaakt over het coronavisrus en de bijbehorende coronacrisis.

Speciaal voor veiligheidsprofessionals zoals veiligheidskundigen en arbeidshygiënisten heeft Toxic een whitepaper gemaakt over het coronavisrus en de bijbehorende coronacrisis.

Na een uiteenzetting over wat virussen eigenlijk zijn en het verschil tussen besmetting en infectie (begrippen die zeer vaak door elkaar gegooid worden), wordt ingegaan op de mogelijke verschillende opname wegen van de mens voor micro-organismen. Vervolgens worden de mogelijke gezondheidseffecten besproken van COVID-19. Tevens wordt ingegaan op welke mogelijke innovaties kunnen optreden door deze pandemie, het spanningsveld en het duivelse dilemma waar de beleidsmakers en regeringsleiders in zitten.

Toxic is uw partner en helpt graag organisaties en veiligheidsprofessionals op praktische wijze bij hun veiligheidsvraagstukken. Daarom is er ook een stappenplan  Hoe om te gaan met een epidemie/pandemie van het Coronavirus COVID-19 aan de whitepaper toegevoegd, 

Download deze whitepaper over Corona met stappenplan

 

Lees onze laatste whitepaper

Praktijkreeks: Vervangingsbeleid in de praktijk bij Waterschap Zuiderzeeland

Vervanging van CMR-producten is een lastig vraagstuk. Het Waterschap Zuiderzeeland zette enige jaren geleden een vervangingsbeleid op voor CMR-houdende producten. Lees in deze praktijkreeks alles over hun pragmatische en breed gedragen aanpak. Mooie inspratie om zelf ook aan de slag te gaan met jouw vervangingsbeleid!

Benieuwd wat wij kunnen doen?

Plan een gratis kennismakings gesprek in, dan bespreken we de mogelijkheden!

Misschien ook interessant voor jou.

Blijf als veiligheidsprofessional op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Welke stappen kunt u nemen om veilig te werken met gevaarlijke stoffen binnen uw organisatie?

U kunt controleren of uw organisatie op hoofdlijnen veilig werkt met gevaarlijke stoffen en of dit conform de Nederlandse en Europese wetgeving REACH gebeurt.