Maak kennis met Toxic op het Jaarcongres Industriële veiligheid

Laat je inspireren met het laatste nieuws.

Zaal Jaarcongres

Deel op social media:

Kom langs

Op 26 januari 2023 vindt het jaarcongres Industriële veiligheid plaats. Toxic is een van de partners van dit congres en we nodigen u van harte uit om langs te komen bij de stand en deel te nemen aan de break-outsessie: Praktisch werken met gevaarlijke stoffen. Edwin Ferdinandus, veiligheidskundige bij Toxic zal deze sessie verzorgen en is de hele dag beschikbaar voor vragen.

Break-outsessie: Praktisch werken met gevaarlijke stoffen

Tijdens de break-out sessie gaat Edwin in op het werken met gevaarlijke stoffen en het vierstappenmodel van de Nederlandse Arbeidsinspectie. Hij laat zien hoe u gevaarlijke stoffen kunt beheren op een praktische manier. Daardoor maakt u als veiligheidskundige het verschil en tilt u de werkvloer naar een veiliger niveau. Zelfs wanneer er met honderden verschillende stoffen wordt gewerkt.
Aan bod komt onder andere:

  • Wetgeving over gevaarlijke stoffen
  • De RI&E en gevaarlijke stoffen
  • Het vier stappen model van de Arbeidsinspectie
  • Hoe registreer en beheer je gevaarlijke stoffen?
  • Vragen over beheer van gevaarlijke stoffen

CCSE® PE punt verdienen

Na deze break-outsessie bent u op de hoogte van de wetgeving, weet u waar de Arbeidsinspectie op controleert en weet u hoe u werken met gevaarlijke stoffen op een praktische manier aanpakt.

Voor deelname aan deze break-outsessie kunt u daarom 1 PE punt verdienen. Meld u hiervoor bij de CCSE stand (naast de Toxic stand) en zorg dat u geregistreerd (gescand) wordt tijdens de sessie.


Wilt u liever op een ander moment een afspraak maken met Edwin Ferdinandus om te kijken hoe u met Toxic gevaarlijke stoffen kunt beheren op een praktische manier? Bel of mail dan naar:

Misschien ook interessant voor jou.

Blijf als veiligheidsprofessional op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Welke stappen kunt u nemen om veilig te werken met gevaarlijke stoffen binnen uw organisatie?

U kunt controleren of uw organisatie op hoofdlijnen veilig werkt met gevaarlijke stoffen en of dit conform de Nederlandse en Europese wetgeving REACH gebeurt.