Zaal Jaarcongres

Maak kennis met Toxic op het Jaarcongres Industriële veiligheid

Kom langs

Op 26 januari 2023 vindt het jaarcongres Industriële veiligheid plaats. Toxic is een van de partners van dit congres en we nodigen u van harte uit om langs te komen bij de stand en deel te nemen aan de break-outsessie: Praktisch werken met gevaarlijke stoffen. Edwin Ferdinandus, veiligheidskundige bij Toxic zal deze sessie verzorgen en is de hele dag beschikbaar voor vragen.

Break-outsessie: Praktisch werken met gevaarlijke stoffen

Tijdens de break-out sessie gaat Edwin in op het werken met gevaarlijke stoffen en het vierstappenmodel van de Nederlandse Arbeidsinspectie. Hij laat zien hoe u gevaarlijke stoffen kunt beheren op een praktische manier. Daardoor maakt u als veiligheidskundige het verschil en tilt u de werkvloer naar een veiliger niveau. Zelfs wanneer er met honderden verschillende stoffen wordt gewerkt.
Aan bod komt onder andere:

  • Wetgeving over gevaarlijke stoffen
  • De RI&E en gevaarlijke stoffen
  • Het vier stappen model van de Arbeidsinspectie
  • Hoe registreer en beheer je gevaarlijke stoffen?
  • Vragen over beheer van gevaarlijke stoffen

CCSE® PE punt verdienen

Na deze break-outsessie bent u op de hoogte van de wetgeving, weet u waar de Arbeidsinspectie op controleert en weet u hoe u werken met gevaarlijke stoffen op een praktische manier aanpakt.

Voor deelname aan deze break-outsessie kunt u daarom 1 PE punt verdienen. Meld u hiervoor bij de CCSE stand (naast de Toxic stand) en zorg dat u geregistreerd (gescand) wordt tijdens de sessie.


Wilt u liever op een ander moment een afspraak maken met Edwin Ferdinandus om te kijken hoe u met Toxic gevaarlijke stoffen kunt beheren op een praktische manier? Bel of mail dan naar:

Deel op social media:

Risicovolle stoffen in het MKB, een veilige weg naar beheer

Risicovolle stoffen in MKB, een veilige weg naar beheer

Misschien ook interessant voor jou.

Blijf als veiligheidsprofessional op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.