Maak gericht blootstellingsberekeningen door import vanuit Toxic naar Stoffenmanager en zet de waardes weer in Toxic

Het invoeren van productgegevens in Stoffenmanager® is een tijdrovende klus. De import van productgegevens vanuit een database is hiervoor de oplossing. Stoffenmanager® Premium biedt de mogelijkheid om via xml files gegevens in Stoffenmanager® te importeren.  Vanaf nu is het ook mogelijk om data vanuit Toxic te importeren. Ook data zoals bijvoorbeeld de aardoliederivaten welke door Toxic gescreend worden op carcinogenioteit. 

Met Toxic heeft u op voorhand inzichtelijk welke stoffen en chemische producten het grootste gevaar voor uw medewerkers binnen uw organisatie opleveren zodat u veel gerichter producten kunt importeren en blootstellingsberekeningen in Stoffenmanager® kunt laten uitvoeren. Deze werkwijze scheelt u een hoop werk. Toxic zorgt er voor dat u als Stoffenmanager® klant uw producten kunt rangschikken op prioriteit.

Alle gevevens die nodig zijn voor een blootstellingsbereking en de uitkomsten van de blootstellingsberekening kunt u in Toxic invoeren. Op die wijze heeft u alle data in één systeem.

Toxic heeft zelf ook blootstellingsberekeningen. Zeer eenvoudig en betrouwbaar met 5 stappen heeft u uw blootstellingsberekening. 

Deel op social media:

Lees onze laatste whitepaper

Whitepaper laboratorium

Whitepaper: Werken met gevaarlijke stoffen in het laboratorium

Benieuwd wat wij kunnen doen?

Plan een gratis kennismakings gesprek in, dan bespreken we de mogelijkheden!

Misschien ook interessant voor jou.

Blijf als veiligheidsprofessional op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Welke stappen kunt u nemen om veilig te werken met gevaarlijke stoffen binnen uw organisatie?

U kunt controleren of uw organisatie op hoofdlijnen veilig werkt met gevaarlijke stoffen en of dit conform de Nederlandse en Europese wetgeving REACH gebeurt.