Maak gericht blootstellingsberekeningen door import vanuit Toxic naar Stoffenmanager en zet de waardes weer in Toxic

Het invoeren van productgegevens in Stoffenmanager® is een tijdrovende klus. De import van productgegevens vanuit een database is hiervoor de oplossing. Stoffenmanager® Premium biedt de mogelijkheid om via xml files gegevens in Stoffenmanager® te importeren.  Vanaf nu is het ook mogelijk om data vanuit Toxic te importeren. Ook data zoals bijvoorbeeld de aardoliederivaten welke door Toxic gescreend worden op carcinogenioteit. 

Met Toxic heeft u op voorhand inzichtelijk welke stoffen en chemische producten het grootste gevaar voor uw medewerkers binnen uw organisatie opleveren zodat u veel gerichter producten kunt importeren en blootstellingsberekeningen in Stoffenmanager® kunt laten uitvoeren. Deze werkwijze scheelt u een hoop werk. Toxic zorgt er voor dat u als Stoffenmanager® klant uw producten kunt rangschikken op prioriteit.

Alle gevevens die nodig zijn voor een blootstellingsbereking en de uitkomsten van de blootstellingsberekening kunt u in Toxic invoeren. Op die wijze heeft u alle data in één systeem.

Toxic heeft zelf ook blootstellingsberekeningen. Zeer eenvoudig en betrouwbaar met 5 stappen heeft u uw blootstellingsberekening. 

Deel op social media:

Whitepaper: Impactvolle veiligheidscommunicatie: Hoe veilig gedrag te stimuleren en organiseren

Misschien ook interessant voor jou.

Blijf als veiligheidsprofessional op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.