Laatste kans inschrijven CTGG-dag

Laat je inspireren met het laatste nieuws.

ctgg_0

Deel op social media:

A.s. vrijdag 24 november vindt de jaarlijkse CTGG Voorlichtingsdag plaats, op een prachtige locatie aan het water in het midden van het land: Inn Style in Maarssen. In één dag wordt u als veiligheidsprofessional bijgepraat over de actualiteiten rond vervoer en opslag van gevaarlijke stoffen. U kunt zich nog inschrijven voor deze dag.

Bedrijfsleven, brancheverenigingen, de onderzoekswereld en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat belichten op deze informatiedag van de Commissie Transport Gevaarlijke Goederen de belangrijkste actualiteiten. Enkele trefwoorden voor deze dag: Basisnet, preparatie op incidenten, wijzigingen opslag gevaarlijke stoffen, totstandkoming internationale regelgeving, nieuws uit de binnenvaart, modernisering omgevingsbeleid. En zoals ieder jaar prikkelt Henk Bril de zaal met actuele stellingen ter discussie. Tot slot de bekende netwerkborrel!

Op de CTGG-dag verschijnt ook het speciale CTGG-nummer van Gevaarlijke Lading, inclusief jaarposter.

Lees meer

Misschien ook interessant voor jou.

Blijf als veiligheidsprofessional op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Welke stappen kunt u nemen om veilig te werken met gevaarlijke stoffen binnen uw organisatie?

U kunt controleren of uw organisatie op hoofdlijnen veilig werkt met gevaarlijke stoffen en of dit conform de Nederlandse en Europese wetgeving REACH gebeurt.