Half miljoen euro voor extra vluchtroute op ‘gevaarlijk’ industrieterrein in Heerenveen

Laat je inspireren met het laatste nieuws.

Deel op social media:

1293490

Industrieterrein Kanaal in Heerenveen krijgt eindelijk een extra ontsluiting. Deze weg, die bijna een half miljoen euro kost, is bedoeld als vluchtroute bij calamiteiten.

Industrieterrein Kanaal in Heerenveen krijgt eindelijk een extra ontsluiting. Deze weg, die bijna een half miljoen euro kost, is bedoeld als vluchtroute bij calamiteiten.

Het industrieterrein direct ten noorden van de snelweg A7 heeft nu maar één ontsluitingsweg: de Wetterwille. Terwijl op Kanaal juist veel ‘zware’ bedrijven zijn gevestigd met relatief veel ‘risicobronnen’, zoals de gemeente Heerenveen het noemt. Bedrijven werken er bijvoorbeeld met gevaarlijke stoffen.

Lees meer

Lees onze laatste whitepaper

Praktijkreeks: Vervangingsbeleid in de praktijk bij Waterschap Zuiderzeeland

Vervanging van CMR-producten is een lastig vraagstuk. Het Waterschap Zuiderzeeland zette enige jaren geleden een vervangingsbeleid op voor CMR-houdende producten. Lees in deze praktijkreeks alles over hun pragmatische en breed gedragen aanpak. Mooie inspratie om zelf ook aan de slag te gaan met jouw vervangingsbeleid!

Benieuwd wat wij kunnen doen?

Plan een gratis kennismakings gesprek in, dan bespreken we de mogelijkheden!

Misschien ook interessant voor jou.

Blijf als veiligheidsprofessional op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Welke stappen kunt u nemen om veilig te werken met gevaarlijke stoffen binnen uw organisatie?

U kunt controleren of uw organisatie op hoofdlijnen veilig werkt met gevaarlijke stoffen en of dit conform de Nederlandse en Europese wetgeving REACH gebeurt.