Gohdar Massom Inspectie SZW ‘Het aantal werknemers dat wordt blootgesteld aan gevaarlijke stoffen moet fors omlaag’

Laat je inspireren met het laatste nieuws.

Deel op social media:

1-portret-programmakoers

Gohdar Massom, programmamanager Bedrijven met Gevaarlijke Stoffen Inspectie SZW, sprak ambities uit over de activiteiten van het programma.

Gohdar Massom, programmamanager Bedrijven met Gevaarlijke Stoffen Inspectie SZW, sprak vorig jaar in deze rubriek ambities uit over de activiteiten van het programma. Wat is daarvan het afgelopen jaar gerealiseerd en wat moet er nog gebeuren? ‘We hebben veel inspecties uitgevoerd maar ook acties ingezet op het vergroten van het bewustzijn van de risico’s. Ik kijk tevreden terug op 2020.’

Lees meer

Lees onze laatste whitepaper

Praktijkreeks: Vervangingsbeleid in de praktijk bij Waterschap Zuiderzeeland

Vervanging van CMR-producten is een lastig vraagstuk. Het Waterschap Zuiderzeeland zette enige jaren geleden een vervangingsbeleid op voor CMR-houdende producten. Lees in deze praktijkreeks alles over hun pragmatische en breed gedragen aanpak. Mooie inspratie om zelf ook aan de slag te gaan met jouw vervangingsbeleid!

Benieuwd wat wij kunnen doen?

Plan een gratis kennismakings gesprek in, dan bespreken we de mogelijkheden!

Misschien ook interessant voor jou.

Blijf als veiligheidsprofessional op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Welke stappen kunt u nemen om veilig te werken met gevaarlijke stoffen binnen uw organisatie?

U kunt controleren of uw organisatie op hoofdlijnen veilig werkt met gevaarlijke stoffen en of dit conform de Nederlandse en Europese wetgeving REACH gebeurt.