EU-OSHA lanceert zijn meertalige thesaurus waarin belangrijke VGW-termen zijn samengebracht

Laat je inspireren met het laatste nieuws.

Deel op social media:

EU_OSHA_Logo

De meertalige thesaurus van EU-OSHA, die bestaat uit een lijst met hiërarchisch gestructureerde termen op het gebied van veiligheid en gezondheid op het werk (VGW), is nu beschikbaar. Het hulpmiddel bevat ook synoniemen en een aantal definities en is nu volledig geïntegreerd in de terminologische databank van de Europese Unie (IATE).

U kunt bijna 2 000 VGW-termen opzoeken en doorbladeren of de complete thesaurus downloaden in Excel-formaat in elk van de 25 verschillende Europese talen waarin het hulpmiddel beschikbaar is.

Lees meer

Lees onze laatste whitepaper

Praktijkreeks: Vervangingsbeleid in de praktijk bij Waterschap Zuiderzeeland

Vervanging van CMR-producten is een lastig vraagstuk. Het Waterschap Zuiderzeeland zette enige jaren geleden een vervangingsbeleid op voor CMR-houdende producten. Lees in deze praktijkreeks alles over hun pragmatische en breed gedragen aanpak. Mooie inspratie om zelf ook aan de slag te gaan met jouw vervangingsbeleid!

Benieuwd wat wij kunnen doen?

Plan een gratis kennismakings gesprek in, dan bespreken we de mogelijkheden!

Misschien ook interessant voor jou.

Blijf als veiligheidsprofessional op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Welke stappen kunt u nemen om veilig te werken met gevaarlijke stoffen binnen uw organisatie?

U kunt controleren of uw organisatie op hoofdlijnen veilig werkt met gevaarlijke stoffen en of dit conform de Nederlandse en Europese wetgeving REACH gebeurt.