De zesde Week van de RI&E vindt plaats van 21 tot 25 september.

Laat je inspireren met het laatste nieuws.

Deel op social media:

week-van-de-rie-logo-2020b

De zesde Week van de RI&E, bedoeld om extra aandacht te vragen voor veilig en gezond werken, vindt plaats van 21 tot 25 september. Het thema van dit jaar is: ‘De ondernemer centraal’.

Deze landelijke week is een initiatief van het Steunpunt Risico-Inventarisatie- en Evaluatie (RI&E) in samenwerking met sociale partners. Van 21 tot en met 25 september organiseren branches, arbodeskundigen, arbodiensten en andere intermediairs activiteiten met aandacht voor de RI&E, zoals workshops, kortingen op quickscans en telefonisch advies.

Er is dit jaar voor het thema ‘De ondernemer centraal’ gekozen, omdat ondernemers hun bedrijf als geen ander kennen en over het algemeen goed weten wat er in hun organisatie speelt.

Lees meer

Bekijk de website

Lees onze laatste whitepaper

Praktijkreeks: Vervangingsbeleid in de praktijk bij Waterschap Zuiderzeeland

Vervanging van CMR-producten is een lastig vraagstuk. Het Waterschap Zuiderzeeland zette enige jaren geleden een vervangingsbeleid op voor CMR-houdende producten. Lees in deze praktijkreeks alles over hun pragmatische en breed gedragen aanpak. Mooie inspratie om zelf ook aan de slag te gaan met jouw vervangingsbeleid!

Benieuwd wat wij kunnen doen?

Plan een gratis kennismakings gesprek in, dan bespreken we de mogelijkheden!

Misschien ook interessant voor jou.

Blijf als veiligheidsprofessional op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Welke stappen kunt u nemen om veilig te werken met gevaarlijke stoffen binnen uw organisatie?

U kunt controleren of uw organisatie op hoofdlijnen veilig werkt met gevaarlijke stoffen en of dit conform de Nederlandse en Europese wetgeving REACH gebeurt.