On demand

Certified Chemical Safety Expert opleiding nu ook volledig online

Wist je dat de CCSE®-opleiding de enige gecertificeerde opleiding in Nederland is op het gebied van chemische veiligheid die nu ook volledig online is? Blijf op de hoogte en ontwikkel jezelf als professional en expert, op een moment dat jou goed uitkomt. CCSE biedt een unieke combinatie van wettelijke kaders, chemische basiskennis, en praktische toepasbaarheid op het gebied van veiligheid.

Na het voltooien van de CCSE-opleiding heb je actuele kennis over chemische veiligheid en wetgeving in huis en kun je gevaarlijke situaties herkennen en voorkomen. Je leert gedetailleerde en praktisch uit te voeren RI&E gevaarlijke stoffen opstellen of aanscherpen, SDS-en lezen en vertalen naar werkplekinstructiekaarten, en krijgt inzicht in opslagmethoden. Daarnaast leer je over de verschillende stoffenlijsten, PBM’s, blootstelling, en welke maatregelen je kunt treffen en hoe je deze kunt communiceren. De opleiding levert 3 SKO-punten en/of 6 CCSE PO-punten op.

Wil je meer weten over CCSE on demand?

Of je nu de voorkeur geeft aan klassikaal of online leren, de CCSE-opleiding staat voor een uitgebreide en praktische benadering van chemische veiligheid. Wil je meer weten over CCSE on demand? Download hier de complete studiehandleiding, of bel ons via 070 – 378 01 62. Direct inschrijven kan ook via onderstaande link


Deel op social media:

Whitepaper: Impactvolle veiligheidscommunicatie: Hoe veilig gedrag te stimuleren en organiseren

Misschien ook interessant voor jou.

Blijf als veiligheidsprofessional op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.