Klantenservice

Heb je hulp nodig bij het gebruik van Toxic? Op deze pagina vind je handleidingen en instructievideo’s. Voor directe ondersteuning, klik op de knop hieronder om contact met ons op te nemen.

Toxic met laptop werken

Instructievideo's

Bekijk hier de meest recente instructievideo’s van de Toxic producten

Productregistratie laptop

Dashboard

Instructievideo om het dashboard van Toxic Safety Solutions toe te lichten met Toxic Productregistratie, Toxic Blootstellingsberekeningen en Toxic Maatregelen.
Werkers overleg met laptop

Het beheren van producten

Instructievideo op welke wijze worden uw chemische producten beheerd.
MKB

Werkplekinstructiekaarten delen met werkplekken

Instructievideo over Toxic Productregistratie hoe je zorgt dat de informatie op de werkplek inzichtelijk is.

Handleidingen

Download hier de meest recente handleidingen van de Toxic producten

FAQ

Je kunt inloggen door naar de app.toxic.nl te gaan. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in. Als je je wachtwoord bent vergeten, klik dan op ‘Wachtwoord vergeten?’ en volg de instructies.

Ga naar het productregister en gebruik het zoekveld bovenaan om producten te zoeken op basis van productnaam, CAS-nummer, leveranciersnaam of UN-nummer. Als het product in de database staat, kun je je direct abonneren. Anders kun je een productaanvraag doen.

Als het product niet in de database staat, kun je het door onze redactie laten toevoegen. Klik op ‘Product toevoegen’ en volg de instructies om alle relevante informatie te verstrekken.

Extra beheerders kunt u kosteloos laten toevoegen door het Toxic team. U kunt dit verzoek per e-mail sturen aan inloggen.toxic@sdu.nl onder vermelding van de voornaam, achternaam en het e-mailadres van de nieuwe gebruiker.

Ja, je kunt het productregister doorzoeken in verschillende talen. Als een productnaam in een bepaalde taal is opgegeven, wordt deze weergegeven. Anders wordt de Nederlandse naam getoond.

Om het volledige beleid chemische producten in Toxic te beheren en organiseren, heeft u alle drie de modules nodig. Als u op dit moment nog niet het volledige pakket afneemt, kunt u contact opnemen met uw vast contactpersoon, of met het Toxic team via 070 – 378 01 62.

Nadat je het gewenste product hebt gevonden in het productregister, klik je op ‘Abonneren’ onder de productregel. Controleer altijd eerst het SDS voordat je het abonnement bevestigt.

In de module Notificaties zie je alle updates of wijzigingen in je producten. Je kunt ook instellen om wekelijkse e-mailnotificaties te ontvangen voor updates.

Navigeer via het zijmenu naar ‘Functies’ om nieuwe functies toe te voegen en personeelsnummers te koppelen. Voor werkplekken ga je naar ‘Locaties’ en kun je nieuwe werkplekken aanmaken en producten koppelen.

Als je meer producten wilt toevoegen en je hebt geen ruimte meer in je abonnement, neem dan contact op met het Toxic team via e-mail of telefoon om je abonnement uit te breiden.

Ga naar de specifieke werkplekinstructiekaart (WIK) en klik op ‘Reset’. Dit zet alle aanpassingen terug naar de standaardinstellingen van de Basiskaart.