Welkom bij de Toxic klantenservice. We helpen u graag verder.

Voor al uw vragen over het gebruik van Toxic om uw veiligheidsbeleid chemische producten eenvoudig en goed uit te voeren.

Bekijk instructievideo's

Over de functionaliteiten van Toxic Safety Solution. 

Productregistratie, Blootstellingsberekeningen en Maatregelen. 

Toxic – Dashboard – Instructievideo

Instructievideo om het dashboard van Toxic Safety Solutions toe te lichten met Toxic Productregistratie, Toxic Blootstellingsberekeningen en Toxic Maatregelen.

Toxic – Beheren van producten – Instructievideo

Instructievideo op welke wijze worden uw chemische producten beheerd.

Toxic – Werkplekinstructiekaarten delen met werkplekken – Instructievideo

Instructievideo over Toxic Productregistratie hoe je zorgt dat de informatie op de werkplek inzichtelijk is.

Heeft u nog vragen?

Extra beheerders kunt u kosteloos laten toevoegen door het Toxic team. U kunt dit verzoek per e-mail sturen aan inloggen.toxic@sdu.nl onder vermelding van de voornaam, achternaam en het e-mailadres van de nieuwe gebruiker.

Om het volledige beleid chemische producten in Toxic te beheren en organiseren, heeft u alle drie de modules nodig. Als u op dit moment nog niet het volledige pakket afneemt, kunt u contact opnemen met uw vast contactpersoon, of met het Toxic team via 070 – 378 01 62.

In dat geval raden wij u aan altijd even de handleiding van Toxic te raadplegen (zie hieronder). De handleiding wordt ook regelmatig geüpdatet wanneer er nieuwe functionaliteiten aan Toxic zijn toegevoegd.

Als u er niet uitkomt met de instructies in de handleiding, dan kunt u natuurlijk altijd even bellen met onze klantenservice via 070- 378 01 62 of per e-mail contact opnemen via toxic@sdu.nl.

Ook hier helpen wij u natuurlijk graag bij! Uw vaste contactpersoon bij Toxic denkt graag met u mee, of u kunt contact opnemen met onze klantenservice via 070- 378 01 62 of per e-mail contact opnemen via toxic@sdu.nl.

Daar gaan wij u zo snel mogelijk bij helpen. Als u een bericht stuurt aan inloggen.toxic@sdu.nl, lossen wij dit zo snel mogelijk voor u op.

Download de Toxic Safety Solutions product handleidingen (manuals)

Een handleiding per module of één handleiding voor alle modules.

Stel direct uw vraag aan het Toxic team

Heeft u verdere vragen over Toxic, het optimale gebruik van Toxic binnen uw organisatie of uw veiligheidsbeleid