Risico-inventarisatie en evaluatie gevaarlijke stoffen (RI&E)

RI&E opstellen
Ontbreekt jouw RI&E voor gevaarlijke stoffen of is deze onvolledig? Dan loop je direct risico op een boete. Voorkom dit probleem. In deze whitepaper ontdek je hoe je zelf een effectieve RI&E voor gevaarlijke stoffen opstelt.

Je kunt het volgende verwachten van de whitepaper

Hoe stel je een RI&E voor gevaarlijke stoffen op? Deze geactualiseerde whitepaper biedt je praktische informatie over de belangrijkste vereisten, de verschillende gevaarklassen, de soorten risico’s die je kunt tegenkomen en het vierstappentraject dat de inspectie SZW hanteert voor gevaarlijke stoffen. Je krijgt antwoord op vragen zoals: – Wat zijn de belangrijkste eisen voor een RI&E Gevaarlijke Stoffen? – Welke gevaarklassen en risicotypes bestaan er? – Hoe verhoudt de RI&E zich tot het vierstappentraject voor gevaarlijke stoffen? Verder gaan we in op de definitie van gevaarlijke stoffen volgens het Arbobesluit, waarbij het gaat om stoffen of mengsels waaraan werknemers tijdens het werk blootgesteld kunnen worden en die vanwege hun eigenschappen of de omstandigheden waarin ze gebruikt worden een gevaar kunnen vormen voor veiligheid of gezondheid.
Download nu deze whitepaper en zorg dat je goed geïnformeerd bent over hoe je veilig kunt werken met gevaarlijke stoffen en aan alle regelgeving voldoet.

Nog een stap...

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Toxic nieuwsbrief en krijg gratis toegang tot boeiende webinars, whitepapers en het allerlaatste nieuws!