Hoe maak ik een wettelijk stoffenregister?

Hoe maak ik een wettelijk stoffenregister?
Werk je met chemische producten en wil je zeker weten dat je voldoet aan alle wettelijke eisen en veiligheidsnormen? Dan is deze whitepaper onmisbaar voor jou! In deze gedetailleerde gids leggen we stap voor stap uit hoe je een volledig en compliant stoffenregister opstelt volgens Artikel 4.2 van het Arbobesluit.

Je kunt het volgende verwachten van de whitepaper

Je leert hoe je een inventarisatie van chemische producten uitvoert, van de basisgegevens tot aan de blootstellingswaarden en arbeidshygiënische strategie. Onze whitepaper biedt niet alleen praktische tips en methoden om deze taken efficiënt uit te voeren, maar helpt je ook bij het continu bijhouden van veranderingen in wet- en regelgeving. Zorg dat je medewerkers veilig kunnen werken en minimaliseer de risico’s in je werkomgeving. Ontdek hoe je met ons stappenplan, ondersteund door voorbeelden en gebruiksvriendelijke templates, een robuust stoffenregister kunt opstellen en onderhouden.
Download nu onze whitepaper en zet vandaag nog de eerste stap naar een veiligere werkplek!

Nog een stap...

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Toxic nieuwsbrief en krijg gratis toegang tot boeiende webinars, whitepapers en het allerlaatste nieuws!