De rol van de arbokerndeskundigen bij het werken met chemische producten

De rol van de arbokerndeskundigen bij het werken met chemische producten
Wil je begrijpen welke cruciale rol arbokerndeskundigen spelen bij het werken met chemische producten? Download dan nu deze whitepaper!

Je kunt het volgende verwachten van de whitepaper

We verkennen uitvoerig de verantwoordelijkheden van verschillende arbokerndeskundigen bij het identificeren van gevaren en het inschatten van risico’s verbonden aan gevaarlijke stoffen. Daarnaast behandelen we hoe zij de aard, mate en duur van blootstelling aan gevaarlijke stoffen vaststellen en hoe essentieel hun samenwerking is in dit proces. Arbokerndeskundigen, aangevuld met een milieukundige, spelen een sleutelrol in het beheersen van de risico’s bij het werken met en de opslag van gevaarlijke stoffen. Hun deels overlappende en deels aanvullende competenties leveren aanzienlijke synergetische voordelen op.
Download deze whitepaper nu en krijg inzicht in hoe effectieve samenwerking tussen arbokerndeskundigen bijdraagt aan een veiligere werkomgeving.

Nog een stap...

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Toxic nieuwsbrief en krijg gratis toegang tot boeiende webinars, whitepapers en het allerlaatste nieuws!