Verdiepende RIE Gevaarlijke Stoffen:
Praktische Inzichten voor Veiligheidsdeskundigen 

Edwin Ferdinandes

Arbocongres 2023

Op 5 oktober aanstaande is het zover het landelijke arbocongres in Utrecht. Dit congres biedt een unieke gelegenheid voor professionals op het gebied van arbeidsveiligheid en gezondheid om hun kennis te vergroten en nieuwe inzichten op te doen. Een van de spreker sessies tijdens dit evenement wordt verzorgd door Edwin Ferdinandes, een expert van Toxic.

De sessie van Edwin belicht een essentieel onderwerp binnen het vakgebied: de Verdiepende RIE Gevaarlijke Stoffen. Deze sessie zit vol met praktische inzichten voor veiligheidskundige.

Wat leer je? 

Daarnaast bespreken we de valkuilen die je kunt tegenkomen bij het invullen van de verdiepende RIE gevaarlijke stoffen en hoe je deze kunt aanpakken. En we geven inzicht in de verwachtingen van de inspectie met betrekking tot deze RIE. 

CCSE: PE events

Een extra voordeel van deelname aan deze sessie is dat geregistreerde Certified Chemical Safety Experts (CCSE’ers) een PE-punt kunnen verdienen. Hoe werkt dit? Aan het begin van de sessie zal een QR code bij de ingang staan die gescand kan worden. Na het invullen van het aanwezigheidsformulier achter de QR code en het volgen van de sessie zal de PE punt worden toegeschreven aan je account.

Voor meer gedetailleerde informatie over de sessie van Edwin Ferdinandes, inclusief het tijdstip en de locatie, verwijzen we je graag naar de officiële webpagina van het Arbocongres. Hier vind je op de dag zelf alle benodigde informatie om deel te nemen aan deze sessie en je PE-punten te verdienen.

We hopen je daar te zien!