Meld je aan voor het Chemical Safety Networking Event

Op 23 November 2023 is het zover: het Chemical Safety Networking Event! Hét evenement waar klanten van Toxic en (oud)deelnemers van de CCSE-opleiding samenkomen om te netwerken, te leren en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van chemische veiligheid te bespreken.

 

Wat verwachten we van jou?

  • Loop jij tijdens je werk tegen vraagstukken aan of ben je benieuwd hoe collega’s uit de industrie tegen een bepaalde stelling aankijken? Stel hieronder jouw vraagstuk en/of stelling voor en wie weet bespreken we dit tijdens deze middag.
  • Heb je vragen of loop je tegen dingen aan tijdens het werken met Toxic? Stuur deze dan (anoniem) in zodat onze veiligheidskundige en algemeen manager deze mee kunnen nemen in de Toxic pro training.
  • Dit evenement is speciaal georganiseerd voor Toxic gebruikers en (oud-)CCSE deelnemers. Mocht je ook een collega of iemand anders uit je netwerk mee willen nemen, laat ons dit dan gerust weten. We reserveren graag een plekje voor jouw connectie!
 

Meld jou en je +1 snel aan want deelnemer plekken zijn beperkt. Zodra je een bevestigingsemail ontvangt ben je zeker van je deelname.