Meld je aan voor het Chemical Safety Networking Event 2024

Na het enorme succes van de eerste editie, is dit dé kans voor klanten van Toxic en (oud-)deelnemers van de CCSE-opleiding om opnieuw samen te komen op 4 april. Netwerk met vakgenoten, deel inzichten en blijf op de hoogte van de laatste trends in chemische veiligheid. Dit is een evenement dat je niet wilt missen, want de ruimte is beperkt en de vraag groot! 

Tijd, datum en locatie

Tijd: 13:00
Datum: Donderdag 4 april 2024
Locatie: Aristo Utrecht Lunetten

Wat kun je verwachten?

Deze keer zullen we alles rond het thema CMR-stoffen bespreken. Hoe herken je deze stoffen? Hoe kan je Toxic inzetten om invulling te geven aan de aanvullende eisen rond deze stoffen? En hoe kun je effectief voldoen aan je vervangingsplicht? Heb je tijdens je werk te maken met complexe vraagstukken, of ben je benieuwd naar de visie van collega’s in de industrie over specifieke onderwerpen? Laat hieronder je vraagstuk of stelling achter. Wellicht maken deze deel uit van onze interactieve sessies! Ervaar je uitdagingen bij het gebruik van Toxic? Dien je vragen of problemen anoniem in. Onze veiligheidsexperts en de algemeen manager nemen deze mee in de verdiepende Toxic pro training.
 

Dit evenement is exclusief voor Toxic gebruikers en (oud-)CCSE deelnemers. Wil je een collega of iemand uit je netwerk meebrengen? Laat het ons weten! We reserveren graag een plaats voor jouw connectie.

Schrijf je snel in, want de plekken zijn beperkt.